Detingut un veí de Torredembarra que portava a sobre més de 20 grams de cocaïna

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/10/2021

Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir la nit de dilluns, 25 d’octubre, un veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’individu portava ocultes a la roba unes bosses amb 21,98 grams de cocaïna.

La detenció va tenir lloc al voltant de les nou de la nit, a l’avinguda de Sant Jordi. Els agents de la Policia Local estaven duent a terme un patrullatge de seguretat ciutadana quan van veure un home, conegut per altres identificacions, que quan els va veure va fer uns moviments estranys i va accelerar la marxa. El van aturar, identificar i escorcollar. Aleshores van trobar amagades entre la roba les bosses amb cocaïna.

Foto: Una imatge de la droga trobada per la Policia Local. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This