El Torredembarra Actualitat dona 100 euros per al Nepal al Club Excursionisme Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/10/2021

Aquest diumenge, 24 d’octubre, el director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, ha fet donació d’un xec amb la quantitat de 100 euros al president del Club Excursionisme Torredembarra, Matías Redondo. Aquests diners aniran destinats a Indreni, una ONG que es dedica a acollir nens i nenes nepalesos abandonats i amb la qual el club torrenc porta anys col·laborant-hi.

A més, la portada del Torredembarra Actualitat també farà el cim del Chulu West, de 6.419 metres d’altitud, situat a la Serralada dels Chulus i proper al circuit dels Annapurnas. Aquesta nova expedició al Nepal en què hi participen tres membres del Club Excursionisme Torredembarra afronten -Xavi Ramon, Matías Redondo i Montse Bartolomé- comença aquest proper 29 d’octubre i estaran un mes en aquest país.

A més, el Torredembarra Actualitat serà el mitjà oficial de l’expedició i farà un seguiment especial del dia a dia dels tres membres del Club Excursionisme Torredembarra al Nepal.

El lliurament del xec s’ha fet just abans de l’inici d’una caminada popular de deu quilòmetres pel terme de Torredembarra, que forma part d’una sèrie d’activitats solidàries organitzades pel Club Excursionisme Torredembarra per recollir diners per a Indreni, com una master class de zumba o la projecció de l’audiovisual El País de les més altes muntanyes. Lobuche Est, 6119 m. Es pot continuar col·laborant amb aquesta campanya fent ingressos al compte ES46 3025 0023 3914 0004 0345 indicant “Solidaritat amb el Nepal”.

Foto: El director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, fent donació al president del Club Excursionisme Torredembarra, Matías Redondo,.del xec i la portada que coronarà el Chulu West. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This