Curs gratuït en línia d’atenció al client en recepció dirigit a persones en situació d’atur

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/10/2021

El Servei Municipal d’Orientació Laboral de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra ha obert inscripcions al curs gratuït en línia de d’atenció al client en recepció fins al pròxim 2 de novembre, destinat a persones en situació d’atur. La formació tindrà una durada de 40 hores, del 8 al 24 novembre, en horari de 9.30 a 12.30 hores.

Per a dur a terme la inscripció, cal enviar el formulari emplenat, currículum, full de l’atur (DARDO) i DNI/NIE per correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat. Les places són limitades. Es farà entrevista de preselecció i és imprescindible comptar amb un dispositiu com ara tauleta, ordinador o telèfon mòbil, a més de disposar d’accés a internet.

Per a més informació, es pot trucar al 977 13 15 79 o al 664 050 638 o enviar un correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat.

Foto: Nou curs de formació impulsat des de l’Ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This