El 18 d’octubre s’obre el termini d’inscripcions per als comerços que vulguin participar a la Gimcana dels aparadors de Nadal

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/10/2021

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra impulsa, per setè any consecutiu, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: busca l’objecte que no toca! Es durà a terme del 3 al 27 de desembre, i el pròxim 18 d’octubre s’obrirà el termini d’inscripció per als establiments interessats a participar-hi.

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://seu-e.torredembarra.cat/ En el cas de titulars d’establiments que no tinguin la condició de persones jurídiques, la sol·licitud podrà presentar-se també de manera presencial a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, o per correu postal.

En cas de dubtes, es podran resoldre a l’adreça electrònica: turisme@torredembarra.cat o telefonant al 977 64 45 80. Només es podrà presentar una sol·licitud per establiment. La data límit per a complementar el formulari d’inscripció finalitzarà el proper 29 d’octubre. La inscripció és gratuïta.

Cal recordar que la gimcana dels aparadors de Nadal és una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no està relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies han de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es trobarà disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme i l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2008 i 2016.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”.

El sorteig dels premis es realitzarà el 3 de gener de manera telemàtica a través de la pàgina sortea2.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This