El Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra reuneix aquest 13 d’octubre els agents implicats

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/10/2021

La Sala del Mar acollirà aquet dimecres 13 d’octubre, a partir de les 18 hores, una reunió dels agents implicats en el Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra i que està obert a noves entitats del municipi que hi vulguin participar. El Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra compleix enguany 15 anys i ho fa amb l’objectiu de portar a terme una actualització per continuar sent una referència a nivell de Catalunya. Aquestes reunions es portaran a terme cada trimestre

Des del mes de juny passat s’està treballant en aquesta actualització del Pla Educatiu d’Entorn amb l’assessorament de l’empresa Ed Building, especialitzada en aquest tipus de processos. Durant aquest curs 2021-2022 encara no es notaran gaire els canvis i es programaran activitats en la línia dels darrers anys. Serà durant aquest curs quan es portarà a terme un procés de revisió global per adequar-lo a la realitat canviant i aconseguir més participació de les famílies i d’entitats del municipi.

El tècnic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya assignat al Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra, Albert Salas, explica que les activitats que es duran a terme enguany, amb les adaptacions necessàries per la Covid-19, estaran en la línia dels darrers anys, centrades principalment a l’entorn dels eixos Família, escola i salut; Llengua i Foment de la lectura i Entorn.

Dins d’aquest procés de renovació i per fomentar la participació, s’ha posat en marxa una pàgina web: peetorredembarra.cat i s’han obert perfils a xarxes socials (@PlaEntornTDB a Twitter). El Pla Educatiu Entorn té com a objectiu millorar la qualitat educativa dels alumnes del municipi implicant no només a tota la comunitat educativa sinó a tot el teixit sociocultural.

Foto: Una imatge d’una de les reunions del curs passat. / PEE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This