‘Plantes contra el canvi climàtic a Torredembarra’, l’exposició del mes d’octubre a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/10/2021

Cal Bofill acull durant aquest mes d’octubre l’exposició “Plantes contra el canvi climàtic a Torredembarra?”, a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya. L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2021 de La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.

Es tracta de quatre plafons en els quals es descriu en primer lloc la relació entre canvi climàtic i l’efecte illa de calor. Es comenten els beneficis en salut i altres derivats de l’augment de la convivència habitual amb les plantes. Es mostren diferents estratègies per augmentar el verd als edificis i espais intersticials, per a acabar amb la proposta concreta valorada de quant costa des d’introduir plantes a totes les aules dels set centres educatius públics del municipi fins a l’import d’omplir façanes i cobertes dels edificis docents i els propis patis, amb diferents opcions mínimes i màximes.

Foto: Cal Bofill acull una nova exposició al voltant del canvi climàtic. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This