Campanya de control de camions i furgonetes a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/10/2021

Del 4 al 10 d’octubre, la Policia Local de Torredembarra du a terme una campanya de control del trànsit dirigida a camions i furgonetes. La campanya està coordinada des del Servei Català de Trànsit i és d’abast territorial català, orientada al control d’aquests tipus de vehicles.

En els controls, s’inspeccionaran les condicions tècniques, administratives i de seguretat dels vehicles i els seus conductors, revisant la documentació necessària per a cada tipus de vehicle (camió o furgoneta), documentació necessària per a la conducció de cadascun d’aquests vehicles, tacògraf (temps de descansos i de conducció, velocitats), etc.

Foto: Imatge d’arxiu d’un control policial a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This