Nova doble oferta formativa per persones a l’atur a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/10/2021

La Regidoria d’Acció Social ha programat dos cursos en línia gratuïts, adreçats a persones en situació d’atur, que es duran a terme durant els mesos d’octubre i novembre: curs de Tècniques de venda i curs de Neteja i desinfecció d’oficines i locals comercials. La regidora de l’àrea, Marga Rovira, explica que aquestes activitats s’emmarquen dins de la programació anual de formació complementària gratuïta per tal d’incrementar les possibilitats de les persones aturades de reincorporar-se al mercat laboral.

Les formacions previstes són les següents:

– Curs de Tècniques de venda, de 40 hores, que es realitzarà del 18 d’octubre al 4 de novembre. Horari: de 9.30 a 12.30 h. Inscripcions fins al 8 d’octubre.

– Curs de Neteja i desinfecció d’oficines i locals comercials, de 69 hores, que es realitzarà del 18 d’octubre al 18 de novembre. Horari: de 9.30 a 12.30 h. Inscripcions fins al 6 d’octubre.

En acabar les formacions, les persones que hagin superat el curs rebran un diploma acreditatiu.

Es farà una entrevista de preselecció a les persones interessades, que han d’enviar el formulari d’inscripció, currículum vitae, full de l’atur i DNI/NIE per correu electrònic a: clubfeina@torredembarra.cat

Per poder realitzar els cursos, és imprescindible comptar amb tauleta, ordinador o telèfon mòbil i tenir accés a internet (Wifi). Més informació als telèfons: 977 13 15 79 / 664 050 638.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This