La Policia Local de Torredembarra reconeix durant la Festa Patronal les actuacions dutes a terme en temps de pandèmia

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/9/2021

La Policia Local de Torredembarra va recuperar aquest dimecres, 29 de setembre, la celebració de la Festa Patronal en una jornada que va tenir com a acte central, al Pati del Castell, el lliurament de medalles i reconeixements, principalment amb motiu de les actuacions dutes a terme en temps de pandèmia. D’aquesta manera, es van lliurar medalles a 19 agents i comandaments per reconèixer la feina realitzada en el seu dia a dia en condicions difícils.

També es van lliurar diplomes a la resta cossos de seguretat i altres serveis que han col·laborat amb la Policia Local de Torredembarra quan els han requerit i que han contribuït activament amb les tasques sol·licitades: policies locals d’Altafulla, Creixell i Roda de Berà; Mossos d’Esquadra; Policia Nacional; Guàrdia Civil; Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra; CAP Torredembarra; serveis sanitaris – ambulàncies, i Subdirecció General de Suport al sistema de Seguretat en l’Àmbit Local de la Generalitat de Catalunya.

Un altre àmbit de reconeixements va ser a entitats i particulars que de forma desinteressada, van donar el seu suport en forma diversa ja fos facilitant material o prestant la seva ma d’obra o els seus productes de forma gratuïta, i també per col·laboracions en l’àmbit de la seguretat. Els guardonats han estat: Halyna Vilkhova, Heng Bang Chen, Jackson Rivera, Javier Paz, Sandra Cuadrado, Cafeteria Granier, Grup de voluntaris del projecte “Coronavirus Makers”, Maystar, K9 Creixell, Restaurant Il Padrino da Enzo i Pizzeria La Piazzeta.

Altres reconeixements que es van atorgar van ser al mèrit policial a l’agent José Manuel Saavedra; la condecoració a la sergent Maite Tovar per la seva vàlua professional i personal; a la trajectòria professional al sergent recentment jubilat Ricard Garcia i al sotsinspector cap Miguel Ángel Marchal.

La Festa Patronal es va iniciar amb un acte de record als companys morts a l’exteriors de les dependències de la comissaria. Tot seguit, a la plaça del Castell, va tenir lloc la formació d’agents i comandaments i la presentació de novetats a l’alcalde, Eduard Rovira. També es va presentar la nova imatge corporativa als vehicles policials d’acord amb les indicacions europees d’alta visibilitat.

La celebració va comptar amb la participació membres de la Corporació Municipal; la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Mònica Solé; la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local, Begoña Curto; el comissari cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona MMEE, Josep Maria Estela i altres representants dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de policies locals.

Foto: Una imatge dels distingits durant la celebració de la Festa Patronat de la Policia Local de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This