Vale Pino (PSC) guanya pes dins el Consell Comarcal del Tarragonès

REDACCIO – Torredembarra, 29/9/2021

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, ha estat nomenat portaveu suplent del grup socialista al Consell Comarcal del Tarragonès, rellevant en el càrrec a Dani Esparza, regidor de Peerafort. També ha assumit la presidència de la comissió de Serveis interiors, Béns i Noves tecnologies de l’ens supralocal, que fins ara exercia també Esparza.

La figura de Pino, que continua com a vicepresident de la comissió de Cultura i vocal de la comissió de Benestar i Família, es reforça, doncs, a nivell comarcal. En l’àmbit orgànic, també podria repetir dins l’executiva comarcal del PSC, on ja té responsabilitats.

A  l’executiva local torrenca és el primer secretari i, en els propers mesos, es podria confirmar la seva candidatura a l’alcaldia de Torredembarra. Tot apunta que en serà l’únic candidat a les primàries. Seria la segona convocatòria consecutiva com a alcaldable i Pino es convertiria en el primer que repeteix després de Manuel Jiménez entre els anys 1995 i 2007. Recordem que el 2011 el cap de llista socialista va ser Enric Grangrel i el 2015, Jordi Solé.

Foto: Vale Pino és conseller comarcal des de 2019. / CAROL CUBOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This