L’espectacle de titelles ‘Les aventures del lleó vergonyós’, del Pot Petit, arriba el 13 de novembre a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/9/2021

Les aventures del lleó vergonyós, espectacle infantil de titelles amb música en directe, a càrrec del Pot Petit, es podrà veure el pròxim 13 de novembre, a les 18 hores, al Casal Municipal. Està dirigida al públic familiar, especialment per a infants de 2 a 5 anys. El Pot Petit ha rebut diversos reconeixements com el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock al millor disc (2020) pel disc El Pot Petit – 10 anys.

Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics del Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son difícils de gestionar.

La venda d’entrades es fa a través de www.torredembarra.cat. El preu 4 euros i preu reduït de 3 euros per a menors de 12 anys o per a majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses o monoparentals, aturats i beneficiaries de la renta mínima d’inserció.

Foto: Una imatge de l’espectacle infantil. / EL POT PETIT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This