La comèdia familiar ‘Els Brugarol’ fa escala a Torredembarra el 2 d’octubre

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/9/2021

El proper 2 d’octubre es podrà veure a Torredembarra l’obra de teatre ‘Els Brugarol’, de Ramon Madaula i direcció a càrrec de Mònica Bofill, amb els actors Jaume i Ramon Madaula i l’actriu Estel Solé. Aquesta representació teatral, guardonada amb el Premi Recull 2020, es podrà veure a a les 20.30 hores al Casal Municipal.

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

Venda d’entrades a www.torredembarra.cat a partir del 2 d’octubre, a les 15 hores. Preu 10 euros i preu reduït de 7 euros per a menors de 12 anys o per a majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses o monoparentals, aturats i beneficiaries de la renta mínima d’inserció.

Foto: ‘Els Brugarol’ està protagonitzada per Jaume i Ramon Madaula i l’actriu Estel Solé, / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This