La peça teatral transmèdia ‘Dionís nu’ és la proposta d’enguany de Biblioteques amb DO a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/9/2021

El proper divendres 1 d’octubre, a les 18.30 hores, la Biblioteca Mestra Maria Antònia presenta Dionís nu, adreçat al públic adult, dins la novena edició de ‘Biblioteques amb DO’. Es tracta d’una petita peça teatral transmèdia, amb l’actor Pep Muñoz, que interpreta de forma lliure la vida del déu Dionís, amb l’acompanyament de projeccions de peces artístiques que l’han representant, per donar a conèixer obres del patrimoni cultural artístic universal així com la mitologia vinculada al vi.

Posteriorment es farà un tast de vi de la DO Tarragona. La tradició vinícola de la zona de Tarragona s’entronca amb l’establiment de l’Imperi Romà. El domini es caracteritza per la diversitat de vins, amb predomini dels blancs, de graduació moderada, aromes fruitades i un cos marcat i agradable. Els vins licorosos dolços i els rancis secs presenten aromes i sabors francs; hi destaquen el Tarragona Clàssic i el vi de missa.

‘Biblioteques amb DO’ és el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton del territori amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. En el seu afany de recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi, l’edició del 2021 posa l’accent en la representació del món del vi en l’art.

Les reserves es poden fer al telèfon 667 17 12 91.

Foto: Pep Muñoz interpreta de forma lliure la vida del déu Dionís en aquest muntatge. / BIBLIOTEQUES AMB DO

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This