Les Activitats del Patrimoni Indià de Torredembarra atrauen 1.200 persones

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/9/2021

Les Activitats del Patrimoni Indià de Torredembarra que s’han dut a terme de l’17 al 19 de setembre, com a alternativa a la Fira d’Indians per a evitar aglomeracions, han tingut una bona resposta del públic, amb la participació directa de 1.250 persones sense comptar els visitants a la Mostra d’Oficis (fotografia antiga, ceramista i cisteller) que va tenir lloc amb carrer de Joan Güell.

Els concerts d’havaneres de divendres 17, amb el Grup Cavall Bernat, i el dissabte 18 de setembre, amb el Grup Xarxa, van omplir aforaments, amb un total de 200 persones en cada cantada. Les visites guiades de  dissabte matí i  tarda i diumenge matí també es van omplir amb un total de 75 persones que van poder gaudir del patrimoni indià a la vila, al cementiri i a les visites teatralitzades al Patronat Antoni Roig.

Tots els tallers organitzats el cap de setmana han tingut una molt bona afluència de públic, amb un total de 150 infants, que han gaudit dels tallers: vitralls amb cel·lofana, sonalls amb vímet, percussió, vaixells de suro, punts de llibre i gorres de cop.

Els contacontes organitzats dissabte matí i dissabte tarda van omplir la Sala Lluís d’Icart amb un total de 25 infants per torn. L’espai d’experimentació i joc lliure va estar obert durant tot el dissabte i diumenge matí, i van accedir, seguint les mesures establertes, al voltant de 300 infants. A la presentació del llibre “El Paradís rere el mar” de Mercè Carandell i la conferència “Els Indians i l’art funerari”, a càrrec de Tate Cabré hi van prendre part 25 persones.

A més, ha tingut lloc una exposició del llegat indià i de productes d’ultramar que també ha comptat amb bona acollida de públic, amb un total de 250 persones que han accedit a la Sala Lluís d’Icart durant tot el cap de setmana. Totes les activitats  infantils han estat gratuïtes menys les visites guiades. L’organització ha anat a càrrec de la Regidoria de Turisme, amb la col·laboració de CATPatrimoni i la Xarxa de Municipis Indians. Totes les activitats han seguit els protocols Covid-19 establerts en aquests moments.

Foto: Una de les imatges que ens ha deixat aquest cap de setmana indià a Torredembarra. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Share This