Intervenen a Torredembarra articles de telefonia falsificats per valor de més de 6.000 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/9/2021

Agents de la Guàrdia Civil del Vendrell en col·laboració amb la Policia Local de Torredembarra, en un operatiu realitzat aquest dijous, 16 de setembre, van intervenir en diversos comerços de la localitat 182 articles de telefonia falsificats per valor de més de 6.000 euros, prenent declaració en qualitat d’investigats als seus responsables, per la comissió de suposats delictes relacionats amb la propietat industrial i intel·lectual.

Amb motius dels diferents serveis propis de l’especialitat que es duen a terme en col·laboració amb les policies locals dels municipis de la província, en prevenció de la comissió d’il·lícits relacionats amb la propietat industrial i intel·lectual, a la localitat de Torredembarra s’havien detectat alguns establiments en què es trobaven exposats per a la venda a el públic diferents articles relacionats amb la telefonia mòbil que infonien sospites sobre la seva autenticitat.

Així, la Policia Local de Torredembarra i la Guàrdia Civil del Vendrell, assessorats per un perit de les marques, van establir un dispositiu encaminat a la inspecció dels articles que es trobaven a la venda en els esmentats establiments i després d’identificar als seus responsables van ser requerits per acreditar la procedència legal d’aquests articles. Un cop inspeccionat el material que s’oferia a la venda i assessorats pel perit de la marca, es va comprovar que eren falsificacions dels originals, utilitzant estampacions i logos de les marques sense el consentiment dels titulars dels drets.

En total es van intervenir bateries, carcasses, fundes, auriculars i carregadors estampats amb les marques víctima del plagi.

Per aquest motiu es va procedir a la presa de declaració en qualitat d’investigats als titulars dels comerços, per un presumpte delicte contra la propietat industrial i intel·lectual, aquests després de prestar declaració en dependències policials van ser posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

Foto: Una imatge de l’operació portada a terme a Torredembarra. / GUARDIA CIVIL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This