Del 20 al 24 de setembre s’obren les inscripcions per als cursos de natació d’hivern a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/9/2021

Del 20 al 24 de setembre la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra obrirà el període d’inscripcions per als cursos de natació d’hivern, que s’impartiran a la piscina de la Zona Esportiva Municipal de l’11 d’octubre de 2021 a l’10 de juny de 2022.

Els cursos es distribueixen per grups d’edat i nivell: cursos d’Iniciació de 1r Nivell, Iniciació de 2n Nivell, Perfecció, Aiguagim i Natació per adults, distribuint-se per edats i nivell. Enguany com a novetat, s’afegeix una classe de natació terapèutica els dilluns i dimecres de 15,15 h a 16,00 h.

Es preveuen tres cursets: del 13 d’octubre al 23 de desembre, de l’11 de gener al 26 de març, i del 29 de març a l’11 de juny. Hi ha descomptes per a germans i jubilats.

Donada la situació actual, i per tal de garantir totes les mesures de seguretat Covid-19, les places són limitades en grups reduïts. L’aforament del vestidor també serà limitat i l’ús de les dutxes només permès als cursetistes i als abonats. La piscina romandrà tancada per una desinfecció exhaustiva, cada dia de dilluns a divendres, de 14 a 15 h. Els dissabtes la neteja es farà de 15 a 16 h.

Les inscripcions es realitzaran a les oficines de la piscina municipal, de 9 h a 20 h, emplenant el full d’inscripció i fent el pagament en targeta de crèdit.

Es faran les inscripcions per grups de natació, per ordre d’arribada fins a exhaurir les places, marcant els següents dies en funció del grup:

Curs nadons: 20 de setembre

Curs Aiguagim i natació terapèutica: 21 de setembre

Curs Adults Natació: 22 de setembre

Curs Iniciació i Perfecció: 23 i 24 de setembre

En cas que no s’hagi pogut tramitar la inscripció el dia corresponent, cal que es posin en contacte amb esports per tal de confirmar si queden places lliures. Per més informació podeu trucar al telèfon 977 64 32 73, o bé enviar correu a piscinatorredembarra@gmail.com.

Foto: En marxa la inscripció als cursos de natació.de la temporada d’hivern. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This