Torredembarra obre l’Espai Jove cada tarda amb l’objectiu que esdevingui un lloc de lliure trobada per al jovent

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/9/2021 

A partir d’aquest 14 de setembre, coincidint amb l’inici del nou curs escolar, l’Espai Jove de la Regidoria de Joventut de Torredembarra obrirà cada tarda, de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores, als baixos del Casal Municipal (carrer de la Capella, 6), amb nova il·luminació, climatització i una ampliació d’equipaments juvenils: una pantalla per projeccions, consoles, jocs, etc.

L’Espai Jove comptarà amb una nova sala on s’hi podran desenvolupar activitats i tallers, i estarà a disposició de grups de joves que ho sol·licitin quan no hi hagi cap activitat programada. Per tant, l’actual sala principal esdevindrà un lloc de lliure trobada pel jovent on podran desenvolupar les seves activitats, fer ús dels equipaments i formar part activa de la Regidoria participant en les decisions que els afecten.

El regidor de Joventut, Guillem Pujol, ha explicat que l’Espai Jove s’ha de convertir en el referent social i de trobada juvenil del municipi, on els joves hi podran desenvolupar les seves activitats de manera autònoma i gaudir dels equipaments que es posen a la seva disposició: consoles, jocs de taula, projector, altaveu, tennis taula, etc. El jovent ha de participar del creixement d’aquest espai aportant idees i implicant-se en les noves incorporacions d’equipaments, en la decoració i en la distribució dels espais.

A l’Espai Jove, també s’hi pot trobar assessorament juvenil i suport en consultes, gestions o problemes que els o les joves puguin tenir. Ja està disponible la informació de la nova programació de tallers i sortides per a joves, l’obertura de l’agenda d’assessorament laboral juvenil, informació sobre cursos de formació i altres serveis com ara préstec de llibres de lectura juvenil o de material informàtic.

Foto: Una imatge de l’Espai Jove de la Regidoria de Joventut de Torredembarra/ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This