El Servei Marítim de la Policia Local de Torredembarra organitza el taller ‘Socorrista per un dia’

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/9/2021

El Servei Marítim de la Policia Local de Torredembarra organitza el taller ‘Socorrista per un dia”, que tindrà lloc el dia 11 de setembre, a les 11 hores,  davant del mòdul de socorrisme de Baix a Mar.

L’activitat, amb una durada màxim de dues hores, va dirigida a infants i altres persones que vulguin conèixer la tasca del salvament i socorrisme. La temàtica que es tractarà serà: zones de la platja; banderes, elements i material del rescat, i la prevenció i la tipologia d’incidències que es pot trobar un socorrista.

Foto: Imatge del simulacre realitzat aquest estiu a la platja de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This