El concert d’Oques Grasses a la Festa Major de Torredembarra comptarà amb Punt Lila i Multicolor

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/9/2021

La Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra comptarà amb un Punt Lila i Multicolor durant el concert d’Oques Grasses, que tindrà lloc aquest dissabte, 4 de setembre. S’ubicarà de 21.30 a 1:00 hores a l’entrada de la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal, a més de comptar amb parelles itinerants. L’objectiu és aconseguir una Festa major lliure d’actituds sexistes i homòfobes, seguint el Protocol i pla d’actuació de l’Ajuntament de Torredembarra davant les violències sexuals en espais festius, s’afirma des de la Regidoria d’Acció Social.

Es tracta  d’un punt d’informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d’agressions sexistes. Concretament, es tracten agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBIQ. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre el jovent, i en els ambients més nocturns.

Les persones que treballaran al Punt Lila i Multicolor són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local.

Foto: El Punt Lila i Multicolor s’ubicarà a l’entrada de la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This