Un equip de Protecció Civil de Torredembarra es desplaça a Alcanar per a treballar en l’emergència

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/9/2021

Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra s’han desplaçat aquest dijous, 2 de setembre, pel matí, a Alcanar per col·laborar en el dispositiu d’emergències activat després de les pluges torrencials caigudes aquest dimecres, que van deixar més de 250 litres per metre quadrat i greus inundacions i destrosses en aquesta localitat del sud del país. Concretament, s’han mobilitzat dos vehicles i cinc voluntaris del cos torrenc per desenvolupar tasques sobre el terreny.

La previsió dels membres de Protecció Civil de Torredembarra és desplaçar-se al Pavelló esportiu de la localitat, que ha estat habilitat com a punt de trobada per coordinar les tasques de suport. A més de posar-se a disposició dels serveis d’emergències, faran aportació de material, com botes d’aigua, mantes tèrmiques i equips de protecció individual.

L’alcalde Eduard Rovira i el sotsinspector en cap de la Policia Local, Miquel Àngel Marchal, s’han mantingut en contacte amb la policia Local i autoritats d’Alcanar per conèixer la situació en el municipi del Montsià i oferir el seu suport. Marchal ha explicat a Ona La Torre que s’han organitzat a través del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

Foto: Una imatge dels voluntaris i els vehicles de Protecció Civil de Torredembarra que s’han desplaçat a Alcanar. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This