‘Sempre tindrà aigua potable Torredembarra?’, l’exposició del mes de setembre a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/9/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició “Sempre tindrà aigua potable Torredembarra?”, a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes de setembre. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2021.

L’objectiu de l’exposició és contribuir a comprendre les limitacions i possibilitats que el municipi, en el seu conjunt, té al voltant de l’aigua potable i donar a conèixer les restriccions a les quals es farà front davant els previsibles episodis d’emergència per sequera.

Es tracta de quatre plafons en els quals es descriu l’extraordinària dependència de l’aigua de l’Ebre, les mancances en el sistema de pous i dipòsits, les restriccions que s’estableixen al Pla d’emergència per sequera i les alternatives viables per aconseguir aigua de recursos no explotats com l’aigua de pluja, la mar o la depuradora.

Foto: L’aigua potable, protagonista de la nova exposició a Cal Bofill. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This