Els blocs de formigó de la rotonda de l’AP-7 ara si que són història

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/8/2021

La matinada d’aquest 31 d’agost s’ha posat fi a una de les absurditats més grans pel que fa a la mobilitat al Baix Gaià, el bloqueig de la rotonda d’accés a l’autopista AP-7, que ha obligat als veïns i veïnes dels municipis baixgaianencs a fer milers de quilòmetres suplementaris aquesta darrers tres anys. Operaris han retirat els blocs de formigó que impedien circular lliurement per la rotonda i també la senyalització i han instal·lat uns cons provisionals.

La retirada dels “New Jersey” ha estat unes hores abans que l’AP-7 es converteixi en gratuïta des de Tarragona a la Jonquera, la mitjanit del 31 d’agost a l’1 de setembre, amb l’aixecament de les barreres. Serà quan es retiraran els cons provisionals. Enrere quedaran les queixes dels veïns i veïnes obligats a fer tres quilòmetres suplementaris, alguns organitzats en la Plataforma Reobrint Rotonda, que han estat presents en retirada dels blocs.

El Ministeri de Foment es va comprometre a mitjan mes d’agost a retirar els blocs de formigó de la rotonda de l’AP-7 de Torredembarra, coincidint amb l’alliberament de l’ús del peatge. Així ho va notificar l’enginyer cap de la unitat de carreteres a Tarragona a l’Associació de Veïns de Brises del Mar. La confirmació per part de la unitat de carreteres a Tarragona arribava després que la subdelegació del govern assegurés uns dies abans que a l’associació que la retirada dels blocs de formigó no estava lligada a la desaparició del peatge, malgrat que el compromís que el subdelegat Joan Sabaté havia adquirit l’any 2019.

Foto: Una imatge de la retirada dels blocs de formigó. / PLATAFORMA REOBRINT ROTONDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This