IMATGES l Primer cap de setmana de Festa Major de Santa Rosalia

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/8/2021

Torredembarra ha viscut el primer cap de setmana de Festa Major de Santa Rosalia amb alguns actes tradicionals, com el lliurament del tradicional dot que atorga el Patronat Antoni Roig i Copons, que enguany ha rebut dues torrenques aquest diumenge, 29 d’agost. Altres actes que ja fa anys que estan consolidats a la festa major torrenca són el Joc del Quinto del Ball de Diables, que es va celebrar divendres a la plaça de l’Escorxador o la 9a Caminada Nocturna Tarragona-Torredembarra. organitzada divendres per l’Ajuntament de Torredembarra i Club Excursionisme Torredembarra amb la participació de 200 persones.

El primer acte va ser dijous, 26 d’agost, al pati del Castell, amb la inauguració de l’exposició “Els programes de Santa Rosalia 1910-2020” i presentació del catàleg de l’exposició a càrrec de David Morlà Gómez i Joaquim Nolla Aguilà. Divendres es va fer el pregó de Festa Major, a càrrec de Clara Prats Soler, doctora en Física i responsable de la línia Covid-19 al grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC.

Dissabte, de les nou del matí i fins a les nou del vespre, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, es va poder veure l’Exposició fotogràfica organitzada per l’Associació Cultural Fotoamigo Baix Gaià. A les sis de la tarda, al carrer de Gibert es va celebrar la I Baixada de Trastos dels Nois de la Torre, una de les novetats d’aquesta Festa Major de Santa Rosalia 2021, mentre a partir de les vuit del vespre, a la plaça del Castell, es va portar a terme el II Concurs d’apilar caixes, organitzada per la Colla Castellera Xiquets de Torredembarra.

Diumenge, a les sis de la tarda, a la plaça del Castell, es va fer XIV Trobada Country i Line Dance, a càrrec de l’Associació Country La Torre.

Fotos: ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This