Detingudes tres persones enxampades intentant robar motors d’una embarcació al port de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/8/2021

Agents de la Guàrdia Civil de el Servei Marítim de Tarragona van detenir a tres persones que intentaven sostreure els motors d’una embarcació dipositada en dic sec al Port de Torredembarra a Tarragona. Aprofitant la claror de la lluna plena de la matinada de el passat dia 22 d’agost, els tres assaltants van tallar el filat que delimita el port esportiu de Torredembarra amb la intenció d’emportar-se tres motors d’alta potència d’una embarcació que es trobava custodiada al port. La Guàrdia Civil de seguida va detectar la intrusió i es va desplaçar fins al lloc per verificar els fets.

Els motors que intentaven sostreure eren d’una embarcació que havia estat confiscada i que, previsiblement, es podria usar per al tràfic de drogues ja que estava preparada amb 3 motors fora borda d’alta potència. Els assaltants, en ser sorpresos, van emprendre la fugida nedant a través de l’espigó del port.

Agents de Servei Marítim, fent ús de l’embarcació S-30, van sortir al rescat, podent localitzar a un d’ells a l’aigua, sent detingut i traslladat a la base situada en aquest port. Els altres dos assaltants van ser detinguts poc després per una altra patrulla, ja en terra, i portant la roba mullada. Els detinguts han estat posats a disposició judicial al jutjat de Guàrdia del Vendrell

Per perpetrar el robatori, tenien preparat un remolc per al transport dels motors que assoleixen uns 300 quilos de pes i estan valorats en 28.000 euros cada un.

Són diverses les actuacions que ha tingut la Guàrdia Civil en els últims mesos amb temes relacionats a el tràfic de drogues a les nostres costes i la confiscació de “narco-llanxes” utilitzades amb aquesta finalitat.

Foto: Una imatge dels motors que volien robar els individus detinguts. / GUÀRDIA CIVIL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This