S’inicien els talls de circulació a la línia de trens regionals a causa de les obres del tercer fil de trens

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/8/2021

L’inici de les obres del tercer fil provocaran talls de circulació de trens a la línia de trens regionals a partir de la nit d’aquest dimecres, 20 d’agost, i s’aniran repetint durant alguns dies, sobretot els caps de setmana, al voltant de Tarragona. Renfe i Adif han informat aquesta setmana d’aquestes afectacions que, en alguns casos, s’allargaran fins al mes d’octubre.

Els talls es produiran durant aquest cap de setmana i afectaran algunes de les línies regionals que passen per Torredembarra. Així, s’interromprà la circulació entre la capital del Baix Gaià i Reus a l’R14 i R15, de les onze de la nit de divendres a les nou del matí del dia 21; i la nit següent, de dissabte a diumenge,  d’onze a set. L’operador ferroviari ha previst un servei alternatiu per carretera.

Adif va iniciar al mes de juliol les obres per connectar el Corredor Mediterrani amb el tercer fil i el Port de Tarragona. Els treballs es concentren en el tram Sant Vicenç de Calders-Nus de Vila-seca. Actualment també s’estan fent actuacions en l’àmbit del Baix Gaià. A Torredembarra, s’ha realitzat el premuntatge dels aparells de via mixtes per la nova configuració de vies així com l’ampliació de plataforma de la via 4. A l’estació d’Altafulla-Tamarit s’ha executat l’ampliació de la plataforma de la via 4 i les instal·lacions per l’ampliació del pas inferior.

Foto: Es complica la circulació de trens per l’estació de Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This