Torredembarra clou els cursets de natació organitzant una cursa amb els i les participants d’enguany

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra clourà els cursets de natació organitzant una cursa amb els i les participants als cursos d’aquest estiu. La cita serà aquest divendres dia 20 d’agost, a les 19 hores, a la piscina municipal vella. A la cursa hi prendran part 43 participants.

A la jornada també es podrà veure una coreografia amb 21 dones dels cursets d’Aiguagym que per mostrar els exercicis que es duen a terme en aquesta modalitat.

L’objectiu és que aquesta activitat s’inclogui en el calendari d’activitats de la piscina municipal, tant en la temporada d’hivern com d’estiu, per tal que els pares o tutors puguin també ser testimonis de l’evolució de l’alumne durant el temps que han gaudit de l’activitat.

En aquest enllaç es pot fer la reserva prèvia de seient per als familiars o interessats que hi vulguin assistir.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This