Torredembarra en comú-Podem exigeix diàleg al regidor Joan Torras en el cas dels contenidors de la Marítima Sud

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/8/2021

Torredembarra en Comú, formació política actualment sense representació al ple municipal torrenc, es mostra molt crítica amb l’actuació del regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, en el conflicte per la ubicació dels contenidors a la Marítima Sud, que els veïns consideren inadequada. “Sorprèn que enlloc de visitar i escoltar els veïns i veïnes i buscar solucions al problema que té Torredembarra amb el contracte de la recollida d’escombraries, (Joan Torras) prefereixi amenaçar amb sancions. Ha oblidat que el diàleg ha de ser l’eina bàsica de qualsevol gestor polític? No recorda que moltes persones del nostre municipi ja li han presentat les opcions per corregir certs problemes de la recollida en les seves zones i altres de diversa índole?”, afirmen en el comunicat els Comuns.

Informen que els veïns de Marítima Sud van tenir el primer contacte amb l’Ajuntament el 27 de maig i “només després d’enviar molts correus electrònics a diferents regidories per a ser escoltats, a la premsa i personant-se al consistori van aconseguir, gràcies a la seva insistència, una reunió amb Torras el 22 de juliol.” La formació denuncia que “encara avui continuen esperant una resposta a les propostes que ells mateixos van presentar per aconseguir un acord.” “Com a conseqüència de la seva perseverança, en lloc d’una resolució que beneficiï ambdues parts, han aconseguit que el 7 d’agost, la guàrdia urbana aparegués pel barri preguntant qui havia canviat de lloc els contenidors”, critiquen.

Torredembarra en comú-Podem ja porta mesos reunint-se amb afectats de diferents carrers, illes de contenidors i barris de Torredembarra. “De tota Torredembarra. Ja que el nostre municipi no s’acaba en el Casc Antic o a Baix a Mar. I en totes les reunions, trobades o trucades, la primera queixa està en la nul·la atenció per part de l’equip de govern, en majoria absoluta, d’Esquerra Republicana”, apunten. Avisen que “la indiferència per consensuar solucions pot portar a la constitució d’un delicte per desistiment de funcions derivant en problemes de sanitat.” Ja s’han vist rates i escarabats en Avinguda Catalunya i carrers com: 11 de Setembre, Eduard Benot, Camp Vell, Camí del Moro … i la possibilitat de transmissió de malalties que aquestes poden generar és alarmant”, adverteixen.

“Per tot això, Torredembarra en comú-Podem segueix donant suport a tots els veïns i veïnes que es queixen de la situació de deixadesa que pateixen, així com critiquem a aquella minoria d’incívics que si, també existeixen. Però de cap manera aquest regidor i aquest equip de govern, de caure en la baixesa de criticar els habitants de Torredembarra i si hauria de tenir la suficient transparència reconeixent els seus errors a l’hora de gestionar el greu problema de la recollida d’escombraries que té Torredembarra”, conclou el comunicat.

Foto: Una imatge dels contenidors de la Marítima Sud. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This