L’adéu als blocs de formigó de la rotonda de l’autopista AP-7 ja té data: el 31 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/8/2021

La matinada del 31 d’agost, el Ministeri de Foment retirarà els blocs de formigó de la rotonda de l’AP-7 de Torredembarra, coincidint amb l’alliberament de l’ús del peatge. Així ho ha notificat l’enginyer cap de la unitat de carreteres a Tarragona a l’Associació de Veïns de Brises del Mar. D’aquesta manera, es restaurarà la connexió entre la T-214 i l’entrada a la Torre, i ja no serà necessari fer 2,5 quilòmetres suplementaris més per accedir-hi.

Un dels responsables de l’Associació de Veïns de Brises del Mar, Luis López, celebrava la notícia, molt ben rebuda pels veïns de la urbanització, i també dels de la resta dels municipis de l’interior del Baix Gaià. En aquest sentit, ha assegurat a Altafulla Ràdio que el tancament de la rotonda ha suposat un “perjudici per a tot el Baix Gaià” durant els tres anys que les ‘New Yersey” els hi han impedit el pas.

Marxa enrere del Govern espanyol

La confirmació per part de la unitat de carreteres a Tarragona arriba després que la subdelegació del govern assegurés fa uns dies que a l’associació que la retirada dels blocs de formigó no estava lligada a la desaparició del peatge, malgrat que el compromís que el subdelegat Joan Sabaté havia adquirit l’any 2019. Per aquest motiu, els veïns, indignats per aquest anunci,  havien convocat una manifestació el pròxim 29 d’agost per reclamar novament la retirada dels blocs de formigó. Una manifestació que ara queda desconvocada.

En el correu electrònic que ha rebut l’Associació de Veïns de Brises del Mar, la unitat de carreteres a Tarragona no ha anunciat l’hora exacta en la qual es retiraran els blocs de formigó de la rotonda de l’AP-7 de Torredembarra per la complexitat dels treballs i les afectacions que pugui provocar. El que sí que és segur, és que el 31 d’agost ja seran història.

Foto: Una de les concentracions convocades per l’Associació de Veïns de Brises del Mar. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This