Jardí Sonor porta de Stay i Celistia a Vespella de Gaià el 14 d’agost

REDACCIÓ – Vespella de Gaià, 5/8/2021

La plaça Pujol al Castell de Vespella de Gaià és un del escenaris del cicle Jardí Sonor aquest proper 14 d’agost a les vuit del vespre amb l’actuació de Stay i Celistia. Stay és una de les millors bandes del rock-psicodèlic del nostre país, que torna cinc anys després amb nou disc, Old Sounds of Modern Music, amb el que celebren els seus 20 anys de trajectòria musical.

L’àlbum veurà la llum a principis de setembre i els nous temes es podran escoltar  i a la localitat vespellenca juntament amb la nova banda de pop-psicodèlic Celistia, banda formada durant el confinament que van fer la seva primera sorprenent aparició al programa d’Ariel Rot Un país para escucharlo. Celistia ha presentat dos singles dobles (Flores Sin Jardín/El Mar i El Ocaso/La Mañana) i estan en plena presentació del seu projecte en directe per diferents escenaris

A més, es podran tastar cerveses artesanes, vins ecològics i menjars km.0. L’aforament és limitat a cent persones i l’entrada costa cinc euros.

Foto: A Vespella es podrà escoltar el sisè disc dels Stay. / STAY

Hemeroteca

Tweets recents

Share This