Torredembarra torna a entrar en el toc de queda per la Covid-19 i Roda de Berà s’hi manté

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/8/2021

El Govern de la Generalitat ha tornat a demanar el toc de queda nocturn, aquest dimarts, 3 d’agost, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) durant quinze dies, fins el 20 d’agost. El total de municipis afectats són aquest cop 176, i n’hi ha dos del  Baix Gaià: Roda de Berà s’hi manté després d’entrar-hi la setmana passada i Torredembarra torna a aquest grup després de sortir-ne també la setmana anterior per la millora de l’índex de casos positius de Covid-19.

Un canvi en el criteri per decretar el confinament nocturn als municipis fa augmentar la xifra fins a les 176 poblacions. Fins ara, el toc de queda s’establia a les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 400 contagis per cada 100.000 habitants en els darrers set dies. En canvi, ara s’ha decidit rebaixar-ho als 250 casos per cada 100.000 habitants. Torredembarra té aquest índex en 309 i Roda de Berà, en 263.

El govern ha demanat una pròrroga de dues setmanes més de l’aplicació del toc de queda d’1:00 a 6:00 hores al TSJC. De fet, ja va anunciar que la mesura era revisable per fer entrar o sortir municipis de la llista segons evolucionessin les dades de covid-19 cada set dies. El govern català també va dir que es preveu que la mesura s’hagi d’allargar un mínim de tres setmanes.

Foto: Torna ell toc de queda a Torredembarra després d’una setmana sense. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This