‘Sender Blau’, l’ exposició que es pot visitar durant el mes d’agost a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/8/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició “Sender Blau”, a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant tot el mes d’agost. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2021.

Els  Senders  Blaus  son itineraris  que  enllacen,  travessen  o parteixen de platges, ports o centres d’interpretació que han estat guardonats amb la Bandera Blava. La voluntat de la iniciativa és la de fomentar  la  connexió  de  la  xarxa  de  llocs  amb  Bandera Blava  mitjançant  senders que ajudin a posar en valor espais naturals i d’interès cultural i patrimonial propers a platges o port esportius que compten amb la Bandera Blava.

Foto: El Sender Blau també passa per Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This