El Pleniluni Circus de Torredembarra tanca edició amb 600 espectadors

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/8/2021

L’edició d’enguany del Pleniluni Circus de Torredembarra que s’ha dut a terme del 30 de juliol a l’1 d’agost, de la mà de la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret, ha finalitzat amb una bona acollida del públic amb la participació de 610 espectadors, tot i que la pluja del dissabte va comportar un canvi d’escenari (del port esportiu – Roca Foradada al Casal Municipal) i una disminució d’espectadors.

En la mateixa línia que l’estiu passat, la programació d’enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i els espectacles s’han realitzat amb aforament limitat, el públic assegut amb les corresponents distàncies de seguretat, ús de mascareta i reserva prèvia per poder assistir-hi.

La programació del Pleniluni 2021 ha combinat diferents gèneres circenses amb un espectacle de música i circ de la Cia. Xarop de Canya, un altre d’escenes còmiques amb “Mr. Spark” amb Salvador Riba o l’espectacle plegat d’humor, acrobàcies i molta diversió de Wilbur. No va faltar la màgia familiar on l’humor està sempre present amb “Un viaje por el mundo” i els clowns el Negro y el Flaco a càrrec de Maxi Stia i el seu munatge “Alquimia”.

Foto: Un dels espectacles del Pleniluni Circus de Torredembarra d’enguany. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This