ÚLTIMA HORA l Localitzat el jove desaparegut de Torredembarra, Òscar Castillo

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/8/2021

La família ha comunicat per xarxes aquest migdia del diumenge, 1 d’agost, que han localitzat el torrenc Òscar Castillo Domènech, de 31 anys, que estava desaparegut des del passat dimarts, 27 de juliol. L’Oscar ja està a casa i en bon estat.

La família, que va denunciar la seva desaparició divendres a través de les xarxes socials, vol mantenir en la seva intimitat les raons de la desaparició durant aquests cinc dies.

L’Òscar té 31 anys i s’havia trobat el seu mòbil llençat en un descampat de Salou. Medeix 1,77 metres, és de complexió normal, té ulls marrons i llueix un tatuatge. El seu cotxe és un Hyundai Matrix  de color verd amb matrícula 1282BVZ.

Demanaven que si algú el veu o sap alguna cosa d’ell avisi a la Policia o truqui al 112. També s’ha fet difusió des de l’Asociación, de desaparecidos, que disposa dels telèfons 642 650 775 i 649 952 957 i el correu electrònic info@sosdesaparecidos.es pr a poder fer arribar informació.

Foto: Una imatge del jove desaparegut. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This