La 9a Caminada Nocturna Tarragona-Torredembarra se celebrarà el proper 28 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/7/2021

Els aficionats al senderisme tenen una cita aquest estiu a la costa del Tarragonès que ja és un clàssic de l’estiu, la Caminada Nocturna Tarragona-Torredembarra, que enguany arriba a la 9a edició després de l’aturada de l’any passat a causa de la pandèmia. Organitzada pel Club Excursionisme Torredembarra, es portarà a terme el proper 28 d’agost i ja estan obertes les inscripcions aquí. Per raons d’organització, les places estan limitades a 200 participants

Enguany el punt de trobada és davant del col·legi Antoni, a l’avinguda Sant Jordi, a les 19:00 hores i un quart d’hora després els autocars marxaran cap a la platja de l’Arrabassada de Tarragona, on arrenca ales 20:00 hores la caminada, que finalitzarà a la plaça de la Vila de Torredembarra.  El temps màxim establert per a realitzar la Caminada serà de 4:30 hores. El temps de tall a la Platja de la Mora serà de 2:30 hores.

Són un total de 14 quilòmetres, amb un desnivell positiu acumulat de 120 metres. La caminada, en la seva majoria, recorre el GR-92 (Camí de Ronda) que transcorre tocant a la costa. Només l’abandonaran en dos trams, en una part del Bosc de la Marquesa i a la part final, per a dirigir-se a la plaça de la Vila de Torredembarra. Serà obligatori portar llum frontal

Els inscrits rebran una samarreta tècnica de màniga curta amb la imatge de la 9a Caminada Nocturna Tarragona-Torredembarra, dorsal i tenen dret al transport en autocar al punt d’inici, servei de protecció civil i ambulància en dos punts del recorregut, track del recorregut amb els punts d’interès i dos avituallaments.

Hi haurà un avituallament intermedi a 7 quilòmetres, a la Platja de la Mora, on s’oferirà un entrepà i una ampolla d’aigua, i un altre al finalitzar la caminada, on hi haurà coca i cava. La recollida de dorsals serà el dijous dia 26 i el divendres dia 27 d’agost al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 19 a 20:30 hores. També es podrà recollir el mateix dia de la caminada, al punt de trobada, de 18:30 a 19:00 hores. Serà necessari presentar el DNI per recollir la samarreta i el dorsal.

No és una caminada competitiva, membres del Club Excursionisme Torredembarra obriran i tancaran la caminada, en cap cas es sobrepassarà als responsables que l’obren, ni es podrà quedar per darrere dels que la tanquen. Si s’incompleix alguna d’aquestes normes, el Club no es farà responsable del que els hi pugui passar a aquests participants. Por la seguretat i tranquil·litat de tots, si qualsevol participant decideix abandonar la caminada, tindrà l’obligació d’informar a un membre de l’organització, el que tingui més pròxim, o trucar per telèfon al punt d’arribada, responsable Àngels, tel. 659 259 209.

Les inscripcions tindran dos preus en funció de la data d’inscripció dels assistents. La primera de 18 euros i la segona de 22 euros, durant l’ultima setmana abans de tancar les inscripcions. Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web d’Athletic Events o personalment al despatx del Club Excursionisme Torredembarra, els dimecres de 19 a 20:30 h. Podran participar totes les persones majors de 16 anys i menors acompanyats dels pares o tutors.

Foto: Imatges com aquesta es tornaran a repetir el darrer dissabte d’agost als camins de ronda entre Torredembarra i Tarragona. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This