Canvis de circulació a l’entorn de la plaça de l’Escorxador a partir d’aquest 28 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/7/2021

Continuen els canvis de circulació de trànsit rodat en carrers i places de Torredembarra. Aquest cop es localitzen a l’entorn de la plaça de l’Escorxador. Concretament, els canvis són els següents: el carrer de l’Escorxador serà d’entrada a la plaça i el carrer dels Clapers i el carrer del Nord, de sortida.

Els canvis entren en vigor aquest dimecres 28 de juliol i van en la línia d’altres que ja s’han dut a terme, amb l’objectiu de descongestionar al màxim la presència de vehicles en la zona del Nucli antic.

Foto: Una imatge de la plaça de l’Escorxador, que experimenta canvis en la circulació a partir d’ara. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This