Detingut un individu que parava vehicles i insultava vianants al carrer Garrofers

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/7/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir el divendres passat, 23 de juliol, al migdia, un veí del municipi al carrer dels Garrofers, com a presumpte autor de desordres públics, atemptat a agents de l’autoritat, resistència i desobediència a agents de l’autoritat, danys i amenaces.

La Policia havia rebut avís que un home es trobava al pas de vianants del carrer dels Garrofers parant els vehicles i insultant i amenaçant les persones que hi passaven. Tot seguit, es van desplaçar dues patrulles que van reconèixer l’individu, conegut per actuacions anteriors similars.

Finalment, els agents van poder immobilitzar i detenir l’home. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec del trasllat del detingut.

Foto: Nova actuació de la policia local torrenca per detenir una persona al carrer. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This