El GEPEC-EdC organitza una visita guiada als Muntanyans l’1 d’agost per conèixer el lliri de mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/7/2021

El lliri de mar és l’eix de la visita guiada a la platja dels Muntanyans de Torredembarra aquest proper diumenge 1 d’agost des de les deu del matí a les dotze del migdia organitzada pel GEPEC-EDC.

La rara, espectacular i flairosa flor blanca del liri de mar és l’excusa que proposa l’entitat ecologista per a visitar la platja dunar dels Muntanyans des d’un punt de vista més naturalista. A través del lliri de mar es podran descobrir les relacions entre la sargantana cua-roja, el corriol camanegre i les persones.

El punt de trobada és davant de Cal Bofill, just al costat dels Muntanyans. Per a més informació i inscripcions podeu enviar un correu electrònic a activitats@gepec.cat o trucant al telèfon 977 33 11 42.

Foto: El lliri de mar el podreu trobar al sistema dunar dels Muntanyans. / GEPEC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This