Núria Gómez, nova directora de l’Observatori de la Dona del Partit Popular de Catalunya

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/7/2021

Núria Gómez s’ha convertit en la primera directora del Observatori de la Dona del Partit Popular de Catalunya (PPC), amb rang de vicesecretària del partit. El president del PPC per Alejandro Fernández va nomenar Gómez per aquest càrrec de nova creació aquest divendres, 23 de juliol, durant el comitè executiu de la formació d’aquest mes de juliol.  Fins ara, la política torrenca era vicesecretària del PP Tarragona de Participació en Equitat.

Núria Goméz Granés, que ha estat vuit anys regidora popular a l’Ajuntament de Torredembarra (2011-2019) i és col·laboradora del Torredembarra Actualitat, té una llarga trajectòria en l’àmbit de la defensa dels drets de les dones i el feminisme. Va ser impulsora de la creació de l’associació, Dones de Torredembarra, de la qual en va ser onze anys presidenta. També va crear la Federació d’associacions, Dones del Tarragonès, que va presidir durant 4 anys i ha estat presidenta de la comissió de la Dona Rotària, al Rotary International.

Gómez és actualment presidenta de l’Associació de famílies y dones al mon rural i pesquer i marí (AFAMMER) a Catalunya i ha estat agent social feminista a la Llei de igualtat efectiva entre dones i homes del Parlament de Catalunya aprovada el 2015; en la comissió del Sàhara, Parlament de Catalunya, amb l’assaig “Dones del desert” i en la Trobada mundial “Dones per la Pau” a les Nacions Unides, Nueva York, any 2000, amb el projecte: “Mirar el municipi amb ulls de Dona”. Va ser presidenta a Tarragona Unió de Dones UDC.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This