Torredembarra obre el 23 de juliol el 41è Cicle ‘Els Orgues de Catalunya’ amb un concert a l’església de Sant Pere Apòstol

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/7/2021

El 41è Cicle Els Orgues de Catalunya s’iniciarà aquest divendres, 23 de juliol, a les 22 hores, a l’església de Sant Pere Apòstol de Torredembarra, amb l’actuació de Josep Maria Mas Bonet (orgue) i Hugo Bolívar (contratenor) amb la interpretació de peces musicals de la cort hispànica del segle XVI, de músics com Juan del Encina, Antonio de Cabezón o Giacomo Fogliano. L’entrada és lliure, amb les mesures de seguretat sanitària vigents.

Aquest veterà cicle, organitzat per l’Associació Catalana de l’Orgue, es durà a terme fins a l’11 de setembre a 10 orgues d’arreu de Catalunya, i esdevé una mostra cabdal del ric patrimoni organístic del país.

El concert d’aquest divendres compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra i de la Parròquia de Sant Pere Apòstol.

Foto: L’orgue torrenc, situat a l’església de Sant Pere Apòstol. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This