Vicenç Lozano presenta el seu llibre sobre intrigues vaticanes a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/7/2021

La Biblioplatja de Torredembarra acull aquest dijous vinent, 22 de juliol, la presentació d’un dels llibres catalans de no ficció més venuts els propers mesos: Intrigues i poder al Vaticà. L’autor és qui durant 35 anys ha estat corresponsal de Televisió de Catalunya en aquest país, Vicenç Lozazo.

La presentació del llibre, publicat per l’Editorial Pòrtic, anirà a càrrec de la comunicadora cultural Mònica Socias i la cita és a les vuit del vespre. Cal inscripció prèvia al 667 17 12 91.

Vicenç Lozano i Alemany és periodista i historiador, especialista en Itàlia i el Vaticà. Ha estat redactor de la secció d’Internacional de TV3 del 1984 al 2019. Ha treballat a altres mitjans de comunicació, com El 9 Nou, Avui, Diari de Barcelona, Mundo Diario, El País… i ha col·laborat amb la RAI. També ha cobert esdeveniments de gran abast comunicatiu i històric, com els macrojudicis a la màfia de 1986, la independència de les repúbliques Bàltiques de 1991, la guerra dels Balcans i el tsunami asiàtic de 2004. Ha pronunciat conferències a les Universitats nord-americanes de Columbia, Berkeley i UCLA.

Foto: Vicenç Lozano ha estat corresponsal de Televisió de Catalunya al Vaticà i Itàlia durant 35 anys. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This