Campanya de control de l’ús del casc a Torredembarra aquesta setmana

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/7/2021

Del 19 al 25 de juliol, la Policia Local de Torredembarra realitza una campanya de control del casc orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva. Aquesta campanya institucional es du a terme a tot Catalunya, en coordinació amb la resta de policies locals, Mossos d’Esquadra de Trànsit i el Servei Català del Trànsit.

Les directrius genèriques per a l’any 2021 prioritzen i intensifiquen la protecció dels col·lectius vulnerables: motoristes, ciclistes, gent gran i vianants. D’aquesta manera, es considera prioritària la reducció de morts i ferits greus en el col·lectiu de motoristes.

La Policia Local de Torredembarra denunciarà la no utilització del casc homologat com a element de seguretat passiva en l’ús de la motocicleta i de ciclomotors. Cal recordar que el conductor també és el responsable de la infracció en el cas que l’incompliment sigui de l’acompanyant.

Foto: L’ús del casc, en el punt de mira de la Policia Local de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This