Tres casos positius de Covid-19 en el al Casal d’Estiu de l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ, 18/7/2021

Fa uns dies coneixíem un cas positiu de Covid-19 en el Campus d’Estiu ‘Un món de jocs tradicionals’ d’Altafulla i aquesta setmana hem conegut que s’han detectat tres casos positius al Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra.

Aquests casos han obligat a confinar els infants participants i els monitors de tres dels grups que hi havia ara en marxa, seguint es protocol que marca el departament de Salut. Dos dels casos es troben a l’escola Antoni Roig i un darrer al Molí de Vent. La previsió és que les activitats es puguin reprendre a partir de dimarts vinent, dia 20 en el cas de dos d’aquests grups i el dia 23 pel darrer.

La Fundació Pere Tarrés, que gestiona el Casal d’estiu de l’Ajuntament de Torredembarra 2021, va decidir dividir-lo en dies seus -les escoles Antoni Roig i Molí de Vent- amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi.

Foto: S’han hagut de practicar proves PCR als alumnes i monitors d’un dels casals d’estiu torrencs. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This