Torredembarra tornarà a tenir toc de queda a partir d’aquest 17 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2021

Després de dos mesos i escaig, Torredembarra tornarà a patir toc de queda a partir d’aquest dissabte 17 de juliol. Concretament no es podrà circular pel carrer entre la 1:00 i les 6:00. Torredembarra és l’únic municipi del Baix Gaià que es troba entre les 158 localitats que patiran aquesta mesura per contenir l’expansió de la cinquena onada de la Covid-19.

El Govern de Catalunya ha decretat el toc de queda en municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada de més de 400 casos  per 100.000 habitants en els darrers set dies. A més, s’hi afegeixen totes aquelles poblacions que sense arribar a aquestes xifres estan rodejades de municipis que pateixen aquesta incidència.

Hi haurà multes de 300 a 6.000 euros, amb excepcions per a desplaçaments per treball, motius sanitaris i la cura de menors o passejat animals de companyia en la franja de 4:00 a 6:00 hores.

Foto: Torna el toc de queda a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This