Nova edició del camp de treball dels Muntanyans amb la participació d’una vintena de joves

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/7/2021

Del 4 al 18 de juliol, un total de 22 nois i noies participen en una nova edició del Camp de Treball de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans que organitza la Direcció General de Joventut, i està dirigit per l’entitat ecologista GETE-Ecologistes en Acció amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra.

Les activitats mediambientals que duen a terme al camp són manteniment de l’espai protegit de Muntanyans, accions de neteja, cens de lliri de mar, coneixença del fons marí, enquestes als usuaris i usuàries de les platges, estudis sobre la presència de burilles i microplàstics a la platja de Baix a Mar i manteniment de les dunes experimentals de la platja de la Paella.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, va visitar aquest dijous, 8 de juliol, el camp, amb representants de Joventut de la Generalitat a Tarragona per conèixer de primera mà aquestes activitats. Aquest divendres, els i les joves han sumat una nova experiència participant en l’activitat lúdica Big Jump per reivindicar el cabal del riu Gaià, junt amb els participants del camp de treball que es fa aquests dies a Altafulla.

Foto: Foto de família dels participants al camp. ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This