L’obertura aquest mes de juliol del May Altafulla Beach potencia l’oferta hotelera a Altafulla

REDACCIÓ

Altafulla comptarà en pocs dies amb 68 noves habitacions d’hotel. I és que està a punt d’obrir el May Altafulla Beach Boutique Hotel, un quatre estrelles situat al barri marítim, impulsat pel Grup Aquamare, que fa sis anys va obrir l’Altafulla Mar Hotel. Els dos establiments comparteixen l’aposta per la qualitat i la bona atenció, com a punt de partida per a la descoberta del municipi i el territori que l’envolta, però mentre l’Altafulla Mar està dirigit a un públic familiar, el nou hotel està encarat a parelles amb aquest estil boutique, segons explica el director del nou establiment hoteler. Jordi Ferré. Serà un dels pocs hotels que aquest any haurà obert portes al nostre país.

Un dels punts forts del May Altafulla Beach, que tindrà l’entrada pel carrer Camí del Prat, just darrera les Botigues de Mar, serà el seu àtic. Allà trobareu el Místic, un agradable còctel bar, amb una espectacular panoràmica, ideal pels capvespres d’estiu. La terrassa amb piscina i el Místic també són una combinació perfecta per descansar durant les hores de calor. No hi falta tampoc l’aposta per la bona gastronomia, amb el restaurant Pinxo i Brasa, ubicat a l’ombra d’unes moreres gairebé centenàries, dins el jardí.

L’edifici té planta baixa i dues plantes superiors o estan distribuïdes 68 habitacions amb encant que  es classifiquen en 8 categories diferents: May Design, May Chic, May Premium, May Privilege o May Prestige, entre d’altres, i que estan pensades per qui vol viure intensament la platja i l’entorn natural. Situades a l’ombra de les antigues cases de pescadors, permet descobrir l’essència del barri mariner i gaudir d’experiències a la comarca.

El May també ofereix serveis gratuïts per als seus hostes com rutes guiades d’ornitologia a la desembocadura del Gaià, un Espai Natural Protegit on hi viuen nombroses espècies d’aus, especialment migratòries que arriben per descansar a les zones permanentment inundades d’aigua dolça. El mateix hotel també celebrarà nits d’astronomia des de l’àtic i disposa de guies personalitzats de running o cicloturisme per descobrir tots els racons naturals del Baix Gaià.

Cercant la desestacionalització

L’obertura del nou hotel significa la creació de trenta llocs de treball, que es cobriran amb personal del municipi i localitats properes. L’objectiu és mantenir l’establiment obert tot l’any, “cercant la desestacionalització”, com apunta Ferré. Les obres van començar la tardor de 2019 i la pandèmia va alentir les obres. Malgrat tot, l’obertura, prevista a inicis d’aquest estiu, només s’ha endarrerit finalment unes setmanes.

L’edifici també fa una aposta pel respecte al medi ambient. Per això les instal·lacions disposen de plaques fotovoltaiques i un sistema de recollida de pluja per a regar, en un projecte sostenible des de la seva construcció i que ofereix la màxima seguretat sanitària, garantint aire pur i de qualitat dins de l’hotel.

L’entrada en servei del May Altafulla Beach significarà l’augment d’un 25% de la capacitat hotelera d’Altafulla, passant de 273 a 341 habitacions disponibles. Pel que fa a places hoteleres, l’augment és del 20,7%, de 657 a 793.

Fotso: A dalt, l’edifici del nou hotel altafullenc, i a baix, una imatge de l’àtic. / CEDIDES

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This