La Policia Local de Torredembarra deté un jove com a presumpte autor d’una agressió sexual a la platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/7/2021

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dijous, 8 de juliol, a la tarda un jove com a presumpte autor d’una agressió sexual que va tenir lloc a la platja de la Paella. La víctima va alertar la Policia Local i un testimoni que es trobava a la platja havia fet una fotografia del presumpte agressor, el qual va marxar del lloc dels fets en direcció a Baix a Mar.

Agents de la Policia Local es van desplaçar a la platja de la Paella i, posteriorment, al Barri Marítim on un noi, que estava intimidant dues noies, va resultar ser el mateix que mostrava la fotografia del presumpte agressor. La Policia Local va detenir el jove i el va traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Foto: Nova actuació de la Policia Local de Torredembarra, aquest cop relacionada amb la llibertat sexual. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This