Curs gratuït en línia de monitor/a de menjador per a persones en situació d’atur a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/7/2021

El Servei Municipal d’Orientació Laboral de la Regidoria d’Acció Social de Torredembarra ha obert inscripcions al curs gratuït en línia de monitor/a de menjador fins al pròxim 13 de juliol, destinat a persones en situació d’atur. La formació tindrà una durada de 40 hores, del 20 al 29 de juliol, en horari de 9.30 a 12 h, més activitats a desenvolupar en aula virtual.

Per a dur a terme la inscripció, cal enviar el formulari emplenat, currículum, full de l’atur (DARDO) i DNI/NIE per correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat. Les places són limitades. Es farà entrevista de preselecció i és imprescindible comptar amb un dispositiu com ara tauleta, ordinador o telèfon mòbil, a més de disposar d’accés a internet.

Per a més informació, es pot trucar al 977 13 15 79 o al 664 050 638 o enviar un correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat.

Foto: Fins el proper 13 de juliol us podeu inscriure l curs gratuït en línia de monitor/a de menjador. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This