Es renoven els plafons informatius de l’Espai Natural dels Muntanyans

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/7/2021

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha actualitzat els plafons informatius sobre hàbitats i espècies existents que es troben a l’Espai Natural dels Muntanyans.

En total s’han renovat 8 plafons temàtics, 7 quadrats i petits amb informació d’espècies vegetals i animals típiques d’aquests sistemes naturals i 1 de rectangular amb informació dels hàbitats dels Estanys, en concret el de la passera de Marítimes a la platja.

Aquests plafons es troben distribuïts arreu de l’espai natural en la proximitat de les passeres tant paral·leles a la línia de platja (els corresponents a espècies) com perpendiculars a la mateixa connectant els espais darrera de la via del tren amb la platja.

Foto: Un dels nous plafons instal·lats a l’Espai Natural dels Muntanyans. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This