‘Les nostres dunes’, l’exposició que es podrà visitar durant el mes de juliol a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/7/2021

La Regidoria de Sostenibilitat presenta l’exposició “Les nostres dunes”, a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant tot el mes de juliol. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2021.

L’exposició vol conscienciar al públic sobre la importància de la conservació i el respecte a les dunes, siguin més madures o més noves, creades artificialment o de manera natural i els diferents elements que les caracteritzen. Es fa especial esment a les plantes que protagonitzen aquests ecosistemes.

Foto: Una imatge de dunes de la platja torrenca. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This