Mor un banyista a la platja de Baix a Mar, la segona víctima mortal de la temporada al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/7/2021

El telèfon d’emergències 112 ha rebut aquest dijous, 1 de juliol, a les 13:26 hores un avís informant que un home es trobava inconscient fora de l’aigua a la platja de Baix a Mar de Torredembarra i que el servei de socorrisme l’estava reanimant. Al lloc s’han desplaçat tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per continuar amb les maniobres de reanimació, tot i que finalment han resultat infructuoses. La víctima tenia 75 anys.

La platja de Baix a mar disposava de servei de vigilància en el moment dels fets i la bandera que hi onejava era la verda. Fins al lloc també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i de la Guardia Civil, que s’encarreguen de les diligències.

Es tracta de la quarta víctima mortal des que va començar la campanya de platges el passat dimarts 15 de juny i la segona al Baix Gaià, ja que el passat 18 de juny va morir ofegat un altre home a la platja de Creixell. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Foto: Una imatge de la platja de Baix a mar, on hi ha hagut l’ofegament mortal. / TURISMETORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This